Spexmustaschen

Spexmustaschen är precis vad det låter som: en mustasch till för att spexa. Extra spexigt blir det när du låtsas att det är en del av din vardag och du inte alls visar dig förstå varför folk stirrar på din överlapp när de pratar med dig. Du klagar på att du känner dig utnyttjad – att du är mer än bara din mustasch. Själva blir vi fulla i skratt när vi märker att det svävande snirkelhåret avger ljud när den rör sig upp och ner (”Oj, ursäkta, var du där bakom?”).

Fördelar: Med en mustasch som trotsar såväl gravitation som hårstrånas inneboende struktur kan du få många nya vänner med gemensamma intressen. Plötsligt får du en knack på ryggen från en främling. Han nickar diskret på det där sättet som bara kan betyda "du är en av oss". Pusslet på den ihopknögglade papperslappen leder dig till ett bolmigt bibliotek (efter stängningstid!) - intagningsprovet är ett faktum. Innan du vet ordet av har en helt ny värld öppnats för dig: sudokoturneringar, diabildsvisningar, femstegshandskak och, givetvis, den då och då förekommande nakenhögen där ni ligger tätt, tätt och gnuggar era spexmustascher mot varandra.

Kommentarer
Postat av: gaffan

Jag tror på den här varianten fast snurrad/trimmad/tummad i topparna, gärna kombinerat med ett getskägg!

2010-11-17 @ 13:23:14
Postat av: Hanna

Det du beskriver är också del av spexmustasch/spexhårutstyrsel-kategorin. Jag är tveksam till getskägget, men annars kan det fungera. Även om att det kräver att jag ligger naken i en skägg/mustasch-gnuggargrop.

2010-11-17 @ 17:22:07
URL: http://pushtheredbutton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0